sunnuntai 24. elokuuta 2008

Itsenaisen työskentelyn jakso takana ja toinen vaihe koulutuksesta alkaa

Timo ja minä olemme palanneet elavien kirjoihin viidakosta ja koulutuksen toinen vaihe on juuri alkamassa! Viidakkomatkasta parhaiten saa tietoa matkailijakavereidemme blogista : http://epelitecuadorissa.blogspot.com/ . Blogista loytyy lisaksi paljon laajempoí valikoima kuvia Ecuadorista matkailijoiden nakokulmasta.

Ollessamme viidakossa, osallistujilla oli itsenaisen tyoskentelyn jakso. Tahan astisten tietojemme mukaan osallistujat ovat tehneet ahkerasti toita tuon itsenaisen tyoskentelyjakson ajan. Toiset eivat ole saaneet liiketoimintasuunnitelmaa aivan yhta pitkalle kuin toiset, mutta paljon yritysta ja oppimista on tapahtunut. Mekaan emme ottaneet taukoa taysin loman kannalta, vaan saimme suunniteltua toisen jakson tarkemman rungon valmiiksi ja suuremmat tehtavat. Samoin itse opiskelin Dialogin periaatteita lisaa venematkojen aikana. Talla hetkella on visio valmiina koko toisesta koulutuksen jaksosta ja kriittisimmat jarjestelyt tehtyna.

Seuraavalla tunnilla maanantaina tulemme kasittelemaan itsenaisen tyoskentelyn jakson ja esittelemaan koulutuksen toisen vaiheen periaatteet. Varsinaisena teemana on yrityksen visio, missio ja strategia. Lopuksi tarkoituksena on antaa osallistujille 2 projektia ryhmassa toteutettavaksi. Osallistujat itse suunnittelevat tarkeita tapahtumia kurssille ja toteuttavat ne. Todelliset projektit opettavat parhaiten. Annamme nyt viela selkeasti enemman vastuuta kurssin toteutuksesta facilitaattoreille ja osallistujille itselleen.

Ei kommentteja: